انتخاب روش ساخت
در اولین مرحله از طراحی وب سایت ، شما باید ابتدا انتخاب کنید که وب سایت شما با چه روشی ساخته می شود. دو مورد از رایج ترینن روش ها برای طراحی وب ، وردپرس و کدنویسی هستند که هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند. با استفاده از وردپرس می توان با بهره گرفتن از قالب های آماده و ارزان ، وب سایت هایی با ظاهری زیبا ، امکاناتی فراوان و هزینه مناسب طراحی کرد. در کدنویسی می توان با استفاده از زبان های برنامه نویسی ، وب سایت هایی بسیار تخصصی و منحصر به فرد با ظاهری فوق لعاده و امکاناتی نا محدود ساخت. در مقایسه با هم ، وردپرس امکانات کمتری نسبت به کدنویسی دارد ولی از سوی دیگر ، وردپرس به دلیل سهولت کار ، هزینه کمتری ، و زمان کمتر نسبت به کدنویسی گزینه محبوب تری است.
تهیه هاست
برای این که بتوان وب سایت را در اینترنت آپلود کرد ، باید آن را در فضای بارگذاری کرد. هاست فضایی میهمانی است که می توان تمامی اطلاعات داخل وب سایت مثل فیلم ، عکس ، متن و همه چیز دیگر را در آن بارگذاری کرد. تهیه هاست به صورت دوره ای است و پس از اتمام دوره ، باید قرارداد آن را تمدید کرد. در طراحی سایت آموزشی ، از بهترین هاست ها با بهترین سرعت و کیفیت استفاده می شود.
تهیه دامنه
دامنه به آدرس وب سایت گفته می شود. برای مثال دامنه وب سایت دیجی کالا ، digikala.com می باشد. تهیه دامنه نیز به صورت دوره ای می باشد و شما باید پس از اتمام وقت ، آن را تمدید کنید. این اختیار در دستان شما وجود دارد که دامنه وب سایتتان را انتخاب کنید.
طراحی و اجرای خواسته ها
پس از انتخاب روش طراحی ، تهیه دامنه و هاست کار طراحی وب سایت شروع می شود. طراحان در این مرحله با ساخت یا استفاده از قالب های آماده پوسته وب سایت شما را حاظر می کنند و پس از آن المان های خواسته شده را در آن اعمال می کنند.
تحویل وب سایت و آموزش کار با پنل مدیریتی به کارفرما
پس از اتمام پروژه ، وب سایت به همراه آموزش پنل مدیریتی به کارفرما تحویل داده می شود. در صورت نیاز ، تغییرات درخواستی به درخواست کارفرما دوباره اجرا می شود.
در این مقاله سعی شد تا در مورد اهمیت ، امکانات و مزایا طراحی سایت آموزشی توضیح داده شود. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید. شما عزیزان می توانید برای ثبت درخواست طراحی وب سایت ، کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی زیر با شرکت پلاتو در ارتباط باشید.